Onze diensten als uw persoonlijk assistent

Home » Diensten: persoonlijke assistentie in Utrecht en Ede

Onze diensten als uw persoonlijk assistent

Home » Diensten

Persoonlijke assistentie in Utrecht en Ede

Als uw persoonlijk assistent in Utrecht, Ede en omgeving verzorgen wij particuliere dienstverlening. Voor iedere klus hebben wij de juiste vakmensen paraat. Zo zorgen we snel en makkelijk voor een betrouwbare oplossing! Schakel Het komt in orde in voor persoonlijke assistentie, onderhoud en renovatie en particuliere zorg in Utrecht, Veenendaal, Ede en regio.

Persoonlijk assistent (voor senioren)

Het komt in orde biedt persoonlijke assistentie in regio Utrecht en Gelderland aan iedereen die ergens hulp bij kan gebruiken. Wij nemen graag werk van u uit handen, zodat u tijd heeft voor andere dingen. Of als u zelf niet in staat bent om het te doen. Zo kunt u bij ons terecht voor tuinwerkzaamheden, huishoudhulp, administratie aan huis en fiscaal advies, boodschappendienst, verhuizing en opruiming, ondersteunende begeleiding, computeronderhoud en gezelschap. Voor iedere hulpvraag hebben wij bij Het komt in orde een betrouwbare, vakkundige oplossing!

tuinwerkzaamheden

Onderhoud en renovatie

Naast persoonlijke assistentie in regio Utrecht en Ede, kunt u bij Het komt in orde terecht voor onderhoud en renovatie aan uw woning en tuin. Van badkamerrenovaties tot complete verbouwingen. Voor iedere schilders-, timmer- of loodgietersklus hebben wij de juiste, betrouwbare vakmensen. Deze ervaren vakspecialisten kunnen u helpen bij: verbouwingen en renovaties, schilder- en stukadoorswerk, loodgieters- en elektrawerk, leggen van vloeren en bestratingen, glazenwassen, schoorsteenvegen, tuinaanleg en computeronderhoud in Ede. Als abonnee van Het komt in orde heeft u altijd de juiste specialist voor uw klus. Én wij nemen de planning, facturatie en eindcontrole voor u uit handen.

Hulp nodig?

(0)6 46 102 553

onderhoud en renovatie in ede

Uw woning comfortabel maken?

Bent u senior en wilt u comfortabel kunnen blijven wonen? Of heeft u gezondheidsklachten, waardoor er aanpassingen aan uw woning gedaan moeten worden? Wij zorgen dat u comfortabel kunt blijven wonen. Door bijvoorbeeld het plaatsen van steunbeugels in badkamer en WC, het verwijderen van drempels, het plaatsen van een traplift, het aanpassen van de badkamer of het installeren van alarminstallaties.

Persoonlijke particuliere zorg

Heeft u persoonlijke particuliere zorg in omgeving Utrecht of Ede nodig? Het komt in orde heeft een team van ervaren verpleegkundigen en verzorgenden. Zij staan dag en nacht voor u klaar en kunnen 24 uur zorg bieden! Ook als u mantelzorger bent en er eventjes tussenuit wil, kunt u rekenen op de zorg van Het komt in orde.

woning comfortabel maken

Waarom abonnee worden van Het komt in orde?

Door abonnee te worden van Het komt in orde kunt u altijd terecht voor persoonlijke assistentie in Ede. U kunt ons altijd bellen om een oplossing te bieden op uw vraag. Als abonnee profiteert u van:
– Toegang tot ons netwerk van betrouwbare en vakkundige partners
– 24/7 bereikbaarheid
– Persoonlijke begeleiding
– Gegarandeerd kwaliteit

Chat openen
Hulp nodig?
Het komt in orde
Waar kunnen we u mee helpen?