Onderhoud en renovatie in Ede

Home » Onderhoud en renovatie

Onderhoud en renovatie in Ede

Home » Particuliere dienstverlening in Ede

Onderhoud en renovatie in Ede of regio Utrecht nodig?

Zoekt u een specialist in onderhoud en renovatie in Ede of omgeving Utrecht? Het komt in orde heeft een breed netwerk aan betrouwbare, professionele vakmensen. Voor iedere renovatie- en verbouwingsklus kunt u bij ons terecht. Wij regelen de planning, controle van offertes, eindcontrole en facturatie. U wordt dus volledig ontzorgd en bent verzekerd van kwaliteit.

Wij hebben de expert voor uw klus

Heeft u een schilder nodig? Een klusjesman? Voor iedere klus op het gebied van onderhoud en renovatie in Ede en regio Utrecht hebben wij de juiste expert. Wij hebben ervaren vakmensen paraat staan die u kunnen helpen met onder andere:

– Verbouwingen en renovaties
– Schilder en stukadoorswerken
– Loodgieters-, CV-, riolering- en dakwerk
– Timmer- en elektrawerk
– Installeren van alarminstallaties
– Vloer- en straatwerk
– Glazenwassen en dakgoten reinigen
– Schoorsteenvegen
– Tuinaanleg en -onderhoud

onderhoud en renovatie Ede
onderhoud en renovatie in ede

Meer dan onderhoud en renovatie in Ede

Naast onderhoud en renovatie in Ede en Utrecht verzorgt Het komt in orde persoonlijke assistentie en particuliere zorg. Als persoonlijk assistent nemen wij graag werk voor u uit handen. Bijvoorbeeld: huishoudwerk, administratie en fiscaal advies, (vakantie)oppas, boodschappen, verhuizing, ondersteunende begeleiding, computeronderhoud, opruimwerk of gezelschap. Wat uw vraag ook is, bij Het komt in orde kunt u altijd terecht.

Hulp nodig?

(0)6 46 102 553

verhuizing hulp

Meer weten over onze diensten?

Kies voor gemak en kwaliteit

U heeft een vakman nodig voor een klus, maar u heeft geen idee waar u de juiste expert kan vinden? Het zoeken van de juiste vakmensen met een betrouwbare kwaliteit en eerlijke prijs kan behoorlijk veel tijd en moeite kosten. Door Het komt in orde in te schakelen, hoeft u niet langer meer te zoeken. Wij hebben de juiste vakmensen voor iedere klus paraat staan. U vraagt en wij regelen. Zo kiest u voor gemak en is kwaliteit gegarandeerd.

U vraagt, wij regelen het

Heeft u een vraag voor Het komt in orde? Neem gerust contact met ons op! Wilt u meteen profiteren van al onze voordelen? Wordt dan abonnee van Het komt in orde en krijg direct toegang tot ons netwerk van specialisten in onderhoud en renovatie in Ede.

Abonnee worden van Het komt in orde?

Abonnee worden? Dat is helemaal gratis! Wij hebben een betrouwbaar netwerk aan vakspecialisten die we kunnen inzetten om een betrouwbare oplossing te bieden op iedere vraag. Onderhoud en renovatie in Ede en Utrecht is nog nooit zo makkelijk geweest!

Betrouwbare vakspecialisten

Persoonlijke begeleiding

24/7 bereikbaar

Gegarandeerd kwaliteit

Chat openen
Hulp nodig?
Het komt in orde
Waar kunnen we u mee helpen?