Particuliere dienstverlening in Ede

Home » Over Ons: particuliere dienstverlening in Ede

Particuliere dienstverlening in Ede

Home » Particuliere dienstverlening in Ede

Op zoek naar particuliere dienstverlening in Ede?

Het komt in orde is hét bedrijf voor particuliere dienstverlening in Ede. Wij hebben betrouwbare oplossingen op het gebied van persoonlijke assistentie, onderhoud en renovatie. Voor iedere klus hebben wij de juiste vakmensen in Ede, Rhenen, Veenendaal, Driebergen, Maarn en omgeving!

Over Het komt in orde

Ons bedrijf, Het komt in orde, is opgericht om u te kunnen helpen waar nodig. Wij zorgen dat alles in orde komt en dat u altijd en overal terecht kan met uw vragen en problemen. Het komt in orde verzorgt particuliere dienstverlening in Ede op het gebied van onderhoud aan huis en tuin en persoonlijke assistentie. Van een schilder, timmerman of loodgieter tot verpleegkundige, begeleider en huishoudelijke hulp: wij hebben een breed netwerk aan vakspecialisten voor iedere hulpvraag. Als abonnee heeft u toegang tot ons zorgvuldig geselecteerde netwerk van betrouwbare en vakkundige partners en kunt u 24/7 bij ons terecht. Wij nemen al het werk uit handen om u volledig te ontzorgen!

particuliere dienstverlening in Ede
persoonlijke assistentie Ede

Welke particuliere diensten kunnen wij leveren?

Onze particuliere dienstverlening in Ede bestaat uit persoonlijke assistentie, particuliere zorg en onderhoud aan huis en tuin. Bij persoonlijke assistentie kunt u denken aan huishoudhulp, boodschappenhulp, ondersteunende begeleiding, administratie, oppas, opruimwerk, verhuizing en gezelschap. Wij zorgen voor de juiste vakmensen, persoonlijke begeleiding, planning, facturatie en eindcontrole. Wel zo makkelijk!

Hulp nodig?

(0)6 46 102 553

verhuizing hulp

Meer weten over onze diensten?

Onderhoud en renovatie in Ede

Onderdeel van onze particuliere dienstverlening in Ede en omgeving (Veenendaal, Ederveen, Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg, Maarsbergen, Maarn, Doorn, Leersum, Driebergen en Wijk bij Duurstede) is onderhoud en renovatie aan huis en tuin. Zo hebben wij de juiste vakmensen voor bijvoorbeeld: verbouwingen en renovaties, schilder- en stukadoorswerk, loodgieters- en elektrawerk, leggen van vloeren en bestratingen, glazenwassen, schoorsteenvegen, tuinaanleg en computeronderhoud. Waar u ook hulp bij nodig heeft, wij zorgen dat het in orde komt.

Waarom particuliere dienstverlening in Ede?

Door te kiezen voor particuliere dienstverlening in Ede door Het komt in orde, krijgt u altijd snel en gemakkelijk een antwoord op uw vraag. U hoeft niet zelf op onderzoek uit, maar schakelt ons in om meteen een oplossing te bieden. Waar u ook een specialist voor nodig hebt, wij bieden u de juiste vakmensen uit ons netwerk, persoonlijke begeleiding en eindcontrole. We bieden dus oude dienstbaarheid, individueel contact én kwaliteitsgarantie. Zo bespaart u tijd, gedoe en kosten!

Abonnee worden van Het komt in orde?

Abonnee worden van Het komt in orde is helemaal gratis! U kunt ons alle vragen stellen op het gebied van onderhoud van huis en tuin en persoonlijke assistentie. Wij hebben een betrouwbaar netwerk aan vakspecialisten die we kunnen inzetten om een betrouwbare oplossing te bieden op iedere vraag. Particuliere dienstverlening in Ede is nog nooit zo makkelijk geweest!

Chat openen
Hulp nodig?
Het komt in orde
Waar kunnen we u mee helpen?